دسته بندی | برنامه نویسی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 863 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 11 |
نحوه ی باز کردن حساب بیت کوین در بلاک چین
معرفی چند سایت رسمی و اصلی جهت به دست آوردن بیت کوین
دسته بندی | فایل های لایه باز و PSD |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 10387 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 2 |
ویژگی های این کارت ویزیت :
1. با فرمت psd , کاملا لایه باز و قابل ویرایش
2. مناسب برای موضوع تدریس و یا هر نوع اشتغال مربوط به زیست شناسی
3. ابعاد : 8.5 * 4.8
4. رزولیشن : 300
5. کالر مد : cmyk ( مناسب برای چاپ )
6. فونت های به کار برده شده در طراحی برای دانلود در فایل موجود است.
7. لایه بندی بسیار مرتب
دسته بندی | علوم آزمایشگاهی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 13909 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 21 |
این پاورپوینت در 21 اسلاید مقوله لاپاراسکوپی را توضیح داده است.
برخی از عناوین اسلاید ها:
تعریف لاپاراسکوپی
وسایل و ابزار لاپاراسکوپی
دستگاه دمنده ی گاز
تروکار ها trocars
تروکار های لاپاراسکوپی دارای دو قسمت مجزا هستند
ساکشن
گیره های چنگکی graspers
فورسپس forceps
پروب هاprobes
عملی بزرگ از شکافی کوچک!!!
لاپاراسکوپی کی به کار میآید؟
در چه مواردی نمیتوان لاپاروسکوپی انجام داد؟
مزایای لاپاراسکوپی
عوارض عمل لاپاراسکوپی
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 675 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 140 |
فهرست مطالب
پرسش نامه های مربوط به تاسیس واحد تولیدی |
|
|
|
بخش اول : کلیات و شناخت طرح |
|
تاریخچه |
|
ارزش غذایی محصولات |
|
تعاریف و مشخصات فنی سوسیس و کالباس |
|
طبقه بندی انواع مختلف سوسیس و کالباس |
|
فرمولاسیون سوسیس و کالباس |
|
استانداردهای میکروبیولوژیکی کالباس و سوسیس |
|
|
|
بخش دوم : مطالعه بازار و بازاریابی |
|
مطالعه بازار |
|
میزان مصرف گذشته کالا و همچنین صادرات و واردات |
|
مقادیر صادرات طی چند سال اخیر به کشورهای صادر شده |
|
تحلیل مصرف گذشته و پیش بینی تقاضا |
|
بازاریابی |
|
تحلیل مصرف کنندگان و سیاست های حاکم بر بازار |
|
فروشندگان فرآورده های گوشتی |
|
طرح محصول |
|
بسته بندی |
|
قیمت گذاری |
|
توزیع ، تبلیغ و پیشبرد فروش |
|
یافتن محل مناسب جهت اجرای طرح |
|
|
|
بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی |
|
ظرفیت و برنامه تولیدی |
|
جایگاه صنعت سوسیس و کالباس در صنعت کشور |
|
تعیین محدوده ظرفیت اقتصادی |
|
مشخصه عملکرد واحد |
|
تعیین ظرفیت و برنامه تولید |
|
مواد اولیه و افزودنی |
|
مواد اولیه بسته بندی |
|
روشهای مختلف تولیدی و انتخاب بهترین روش |
|
|
تشریح فرآیند منتخب |
|
فرمولاسیون |
|
کاتریزاسیون (اختلاط مواد اولیه ) |
|
پر کردن |
|
دود دادن |
|
پختن |
|
لیست ماشین آلات فرآیند منتخب |
|
کنترل کیفیت فرآیند منتخب |
|
تجهیزات مورد نیاز در آزمایشگاه کنترل کیفیت |
|
تاسیسات عمومی مورد نیاز |
|
آزمایشگاه و تعمیرگاه |
|
وسائل نقلیه مورد نیاز |
|
تاسیسات برق |
|
مصرف برق تاسیسات |
|
برق مورد نیاز کل واحد |
|
تاسیسات آب |
|
برآورد آب روزانه واحد |
|
تاسیسات سوخت رسانی |
|
تاسیسات بخار |
|
تاسیسات هوای فشرده |
|
تجهیزات رفع آلودگی |
|
سایر تاسیسات عمومی |
|
تاسیسات سردخانه |
|
تجهیزات سرمایش و گرمایش سالنها |
|
تجهیزات اطفاء حریق |
|
باسکول |
|
جمع بندی تجهیزات و تاسیسات جانبی |
|
محاسبه میزان مواد اولیه |
|
میزان مواد اولیه سوسیس آلمانی |
|
میزان مواد اولیه کالباس لیونر |
|
میزان مواد اولیه کالباس مارتادلا |
|
میزان مواد اولیه ژامبون گوشت |
|
|
|
میزان مواد اولیه سوسیس بلغاری وکالباس خشک |
|
نیروی انسانی مورد نیاز |
|
مدیریت |
|
تعداد کارگران خط تولید |
|
کارکنان تعمیر گاه و تاسیسات |
|
کارکنان اداری و خدمات |
|
محاسبه سطح زیر بنای ساختمانها و سطح زمین |
|
مساحت سالن تولید |
|
مساحت مورد نیاز انبار و سرد خانه |
|
مساحت تاسیسات جانبی |
|
مساحت ساختمان اداری رفاهی و خدماتی |
|
مساحت زمین و محوطه سازی |
|
اثرهای طرح بر محیط زیست |
|
|
|
|
|
بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح |
|
|
|
برنامه تولید 5 سال آینده |
|
سرمایه گذاری مورد نیاز طرح |
|
سرمایه گذاری ثابت طرح |
|
مشخصات زمین |
|
ماشین آلات مورد نیاز طرح |
|
تاسیسات آب مورد نیاز |
|
تاسیسات برق مورد نیاز |
|
تاسیسات سرد خانه |
|
آزمایشگاه و تعمیرگاه |
|
تاسیسات سرمایش و گرمایش |
|
سایر تجهیزات |
|
وسائل نقلیه مورد نیاز |
|
وسائل اداری |
|
هزینه های قبل از بهره برداری |
بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح |
|
جمع بندی میزان سرمایه گذاری ثابت طرح |
|
سرمایه در گردش مورد نیاز |
|
هزینه های تولیدی |
|
هزینه های مواد اولیه |
|
حقوق و دستمزد |
|
میزان انرژی مصرفی سالیانه |
|
هزینه استهلاک |
|
هزینه تعمیرات و نگهداری |
|
هزینه های عملیاتی |
|
هزینههای ثابت |
|
هزینه های متغیر |
|
قیمت تمام شده محصولات و محاسبه سود سالیانه |
|
قیمت تمام شده سوسیس آلمانی |
|
کل هزینه سوسیس آلمانی |
|
قیمت تمام شده کالباس لیونر |
|
کل هزینه کالباس لیونر |
|
قیمت تمام شده کالباس مارتادلا |
|
هزینه متغییر کالباس مارتادلا |
|
کل کالباس مارتادلا |
|
قیمت تمام شده ژامبون گوشت |
|
هزینه کل ژامبون گوشت |
|
قیمت تمام شده کالباس خشک |
|
هزینه کل کالباس خشک |
|
قیمت تمام شده سوسیس بلغاری |
|
هزینه کل سوسیس بلغاری |
|
سود سالانه |
|
محاسبه ارزش افزوده |
|
محاسبه شاخص های اقتصادی |
|
محاسبات نقطه سربه سر |
|
عکس های مرتبط با کارخانه سوسیس و کالباس و دستگاه های مخصوص آن |
|
نقشه و پلان کارخانه |
|
منابع |
|
دسته بندی | خدماتی و آموزشی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 160 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 30 |
پاورپوینت طرح توجیهی احداث مهد کودک
فرمت فایل : pptx
تعداد اسلاید : 30
برخی از مطالب موجود در فایل :
کسب خود ارزیابی و آمادگی
شناسایی و ارزیابی فرصت
نوآوری و ایده یابی
تدوین طرح کسب و کار
تامین منابع مورد نیاز
تاسیس و راه اندازی کسب و کار
اداره کسب و کار و تثبیت آن
دسته بندی | علوم آزمایشگاهی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 19171 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 71 |
این پاورپوینت در 71 اسلاید مقوله پرتو درمانی را توضیح داده است.
برخی از عناوین اسلاید ها:
انواع تومور ها
سرطان
علائم هشدار دهنده سرطان
شیمی درمانی
پرتو درمانی
جراحی
ژن درمانی
آنتیانجیوجنسیس
تفکر مثبت
هایپرترمیا
رادیوتراپی خارجی
رادیوتراپی داخلی (براکی تراپی)
رادیوتراپی سیستمیک
رادیوتراپی تطبیقی سه بعدی 3
دستگاههای رادیوتراپی
دستگاه های درمانی سطحی(سوپرفیشیال)
ارتو ولتاژ
شتابدهندۀ خطی
گامانایف GammaKnife
سایبر نایف CyberKnife
دسته بندی | تولیدی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 44 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 27 |
طرح توجیهی و کسب و کار تولید کیک و شرینی
برخی از مطالب موجود در فایل :
میزان اشتغال زایی طرح
تجزیه و تحلیل بازار
بررسی رقبا
تجزیه و تحلیل فنی
تکنولوژی تولید
سرمایه گذاران و سهامداران اصلی
مزیت های رقابتی محصولات
برنامه عملیاتی و تولیدی
برآورد منابع تولید مورد نیاز برای یک سال
برآورد نیروی انسانی مورد نیاز
برنامه بازاریابی
.
.
.
دسته بندی | خدماتی و آموزشی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 138 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 51 |
طرح کسب و کار و پروژه کارآفرینی احداث کافی نت
برخی از مطالب موجود در فایل :
میزان سرمایه گذاری
خلاصه مدیریتی - اجرایی
تجزیه وتحلیل صنعت
تجزیه و تحلیل بازار
دور نمای شرکت - شرح کسب و کار
راهبردها (تولید – فروش - خدمات)
برآورد نیروی انسانی مورد نیاز
برآورد امکانات و تاسیسات مورد نیاز طرح زمین
حقوق و دستمزد مستقیم و غیر مستقیم
ماشین آلات و تجهیزات
تعمیرات و نگهداری
برآورد هزینه های قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه های در گردش
برآورد هزینه استهلاک (مبلغ به ریال)
زمان برگشت سرمایه
.
.
.
دسته بندی | تولیدی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 167 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 33 |
فهرست مطالب
فصل اول ـ خلاصه گزارش طرح: شرکت پردیس هوا رایحه.. 3
1ـ 1ـ مقدمه: 3
2ـ 1ـ ظرفیت تولید سالانه: 1000 تن... 3
فصل سوم ـ بررسی فنی طرح: 6
1ـ3ـ بررسی روشها و تکنولوژیهای مناسب فرآیند تولید مورد نظر: 6
2ـ 3ـ انتخاب تکنولوژی مورد نظر و ذکر مزیت های آن: 6
3-3- بررسی نوع طراحی فرآیند تولید: 7
4-3- تشریح فرآیند منتخب و نمودار های مربوطه: 7
5-3- بررسی و تشریح روش کنترل کیفی در فرآیند تولید: 8
6-3- برنامه ریزی تولید و بالانس خط تولید: 8
6-3- بررسی ماشین آلات وتجهیزات مورد نیاز و مشخصات فنی... 9
7-3- جدول برآورد میزان مصرف مواد اولیه و بسته بندی مصرفی سالانه.. 10
8-3- برآورد متراژ ساختمان سازی طرح، مشخصات فنی و هزینه مربوطه: 11
9-3- برآورد متراژ زمین ، ابعاد و هزینه مربوطه: 12
10-3- پلان موقعیت زمین و ساختمان تولیدی و غیر تولیدی: 12
11-3- برآورد حجم عملیات و هزینه های اداری و محوطه سازی: 13
12-3- جدول برآورد نیروی انسان مورد نیاز،مشخصات وهزینه.. 14
13-3- محاسبه انرژی مصرفی سالانه، مشخصات و هزینه مربوطه: 15
14-3- برآورد میزان و هزینه تاسیسات فنی و هزینه مربوطه.. 17
15-3- برآورد نوع سیستم حمل و نقل داخلی و خارجی و هزینه مربوطه: 18
16-3- جدول محاسبه هزینه های تعمیرات و نگهداری سالانه: 18
فصل چهارم: بررسی مالی طرح.. 19
1ـ4ـ سرمایه ثابت: 19
2ـ4ـ برآورد سرمایه در گردش: 21
3ـ 4ـ برآورد سرمایه گذاری کل طرح و نحوه تخصیص مشارکت ب... 21
4ـ4ـ جدول برآورد هزینه استهلاک سالانه طرح: 22
5ـ4ـ جدول محاسبه هزینه های تولید سالانه.. 23
6-4- محاسبه قیمت تمام شده محصول.. 23
7-4- محاسبه قیمت فروش واحد کالا: 23
8-4- برآورد در آمد کل سالانه با ظرفیت اسمی طرح: 24
9ـ4ـ جدول تفکیک و محاسبه هزینه های ثابت و متغیر تولید سالانه: 24
10ـ 4ـ جدول محاسبه نقطه سر به سری و شاخصهای مرتبط: 25
11ـ4ـ سود و زیان ویژه : (سود ویژه). 25
12ـ4ـ ارزش افزوده ناخالص و نسبتهای آن: (ارقام هزار ریال). 26
13ـ4ـ نسبت افزوده ناخالص به فروش: 26
14ـ 4ـ نسبت افزوده ناخالص به سرمایه کل: 26
15ـ 4ـ ارزش افزوده خالص: 27
16ـ4ـ نسبت افزوده خالص به فروش: 27
17ـ4ـ نسبت افزوده خالص به سرمایه کل: 27
18ـ4ـ سرانه سرمایه ثابت (میلیون ریال) : 27
19-4- سرانه سرمایه کل: 27
20-4- نرخ بازده سرمایه گذاری: 27
21ـ4ـ دوره بازدهی سرمایه گذاری... 28
22-4- جدول نحوة تأمین مالی طرح: تخصیص سهم الشرکه متقاضی و بانک.... 29
فصل پنجم ـ بررسی و محاسبه صورتهای مالی... 30
1ـ5ـ جدول مبانی و مأخذ محاسبات: 30