دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 675 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 140 |
فهرست مطالب
پرسش نامه های مربوط به تاسیس واحد تولیدی |
|
|
|
بخش اول : کلیات و شناخت طرح |
|
تاریخچه |
|
ارزش غذایی محصولات |
|
تعاریف و مشخصات فنی سوسیس و کالباس |
|
طبقه بندی انواع مختلف سوسیس و کالباس |
|
فرمولاسیون سوسیس و کالباس |
|
استانداردهای میکروبیولوژیکی کالباس و سوسیس |
|
|
|
بخش دوم : مطالعه بازار و بازاریابی |
|
مطالعه بازار |
|
میزان مصرف گذشته کالا و همچنین صادرات و واردات |
|
مقادیر صادرات طی چند سال اخیر به کشورهای صادر شده |
|
تحلیل مصرف گذشته و پیش بینی تقاضا |
|
بازاریابی |
|
تحلیل مصرف کنندگان و سیاست های حاکم بر بازار |
|
فروشندگان فرآورده های گوشتی |
|
طرح محصول |
|
بسته بندی |
|
قیمت گذاری |
|
توزیع ، تبلیغ و پیشبرد فروش |
|
یافتن محل مناسب جهت اجرای طرح |
|
|
|
بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی |
|
ظرفیت و برنامه تولیدی |
|
جایگاه صنعت سوسیس و کالباس در صنعت کشور |
|
تعیین محدوده ظرفیت اقتصادی |
|
مشخصه عملکرد واحد |
|
تعیین ظرفیت و برنامه تولید |
|
مواد اولیه و افزودنی |
|
مواد اولیه بسته بندی |
|
روشهای مختلف تولیدی و انتخاب بهترین روش |
|
|
تشریح فرآیند منتخب |
|
فرمولاسیون |
|
کاتریزاسیون (اختلاط مواد اولیه ) |
|
پر کردن |
|
دود دادن |
|
پختن |
|
لیست ماشین آلات فرآیند منتخب |
|
کنترل کیفیت فرآیند منتخب |
|
تجهیزات مورد نیاز در آزمایشگاه کنترل کیفیت |
|
تاسیسات عمومی مورد نیاز |
|
آزمایشگاه و تعمیرگاه |
|
وسائل نقلیه مورد نیاز |
|
تاسیسات برق |
|
مصرف برق تاسیسات |
|
برق مورد نیاز کل واحد |
|
تاسیسات آب |
|
برآورد آب روزانه واحد |
|
تاسیسات سوخت رسانی |
|
تاسیسات بخار |
|
تاسیسات هوای فشرده |
|
تجهیزات رفع آلودگی |
|
سایر تاسیسات عمومی |
|
تاسیسات سردخانه |
|
تجهیزات سرمایش و گرمایش سالنها |
|
تجهیزات اطفاء حریق |
|
باسکول |
|
جمع بندی تجهیزات و تاسیسات جانبی |
|
محاسبه میزان مواد اولیه |
|
میزان مواد اولیه سوسیس آلمانی |
|
میزان مواد اولیه کالباس لیونر |
|
میزان مواد اولیه کالباس مارتادلا |
|
میزان مواد اولیه ژامبون گوشت |
|
|
|
میزان مواد اولیه سوسیس بلغاری وکالباس خشک |
|
نیروی انسانی مورد نیاز |
|
مدیریت |
|
تعداد کارگران خط تولید |
|
کارکنان تعمیر گاه و تاسیسات |
|
کارکنان اداری و خدمات |
|
محاسبه سطح زیر بنای ساختمانها و سطح زمین |
|
مساحت سالن تولید |
|
مساحت مورد نیاز انبار و سرد خانه |
|
مساحت تاسیسات جانبی |
|
مساحت ساختمان اداری رفاهی و خدماتی |
|
مساحت زمین و محوطه سازی |
|
اثرهای طرح بر محیط زیست |
|
|
|
|
|
بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح |
|
|
|
برنامه تولید 5 سال آینده |
|
سرمایه گذاری مورد نیاز طرح |
|
سرمایه گذاری ثابت طرح |
|
مشخصات زمین |
|
ماشین آلات مورد نیاز طرح |
|
تاسیسات آب مورد نیاز |
|
تاسیسات برق مورد نیاز |
|
تاسیسات سرد خانه |
|
آزمایشگاه و تعمیرگاه |
|
تاسیسات سرمایش و گرمایش |
|
سایر تجهیزات |
|
وسائل نقلیه مورد نیاز |
|
وسائل اداری |
|
هزینه های قبل از بهره برداری |
بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح |
|
جمع بندی میزان سرمایه گذاری ثابت طرح |
|
سرمایه در گردش مورد نیاز |
|
هزینه های تولیدی |
|
هزینه های مواد اولیه |
|
حقوق و دستمزد |
|
میزان انرژی مصرفی سالیانه |
|
هزینه استهلاک |
|
هزینه تعمیرات و نگهداری |
|
هزینه های عملیاتی |
|
هزینههای ثابت |
|
هزینه های متغیر |
|
قیمت تمام شده محصولات و محاسبه سود سالیانه |
|
قیمت تمام شده سوسیس آلمانی |
|
کل هزینه سوسیس آلمانی |
|
قیمت تمام شده کالباس لیونر |
|
کل هزینه کالباس لیونر |
|
قیمت تمام شده کالباس مارتادلا |
|
هزینه متغییر کالباس مارتادلا |
|
کل کالباس مارتادلا |
|
قیمت تمام شده ژامبون گوشت |
|
هزینه کل ژامبون گوشت |
|
قیمت تمام شده کالباس خشک |
|
هزینه کل کالباس خشک |
|
قیمت تمام شده سوسیس بلغاری |
|
هزینه کل سوسیس بلغاری |
|
سود سالانه |
|
محاسبه ارزش افزوده |
|
محاسبه شاخص های اقتصادی |
|
محاسبات نقطه سربه سر |
|
عکس های مرتبط با کارخانه سوسیس و کالباس و دستگاه های مخصوص آن |
|
نقشه و پلان کارخانه |
|
منابع |
|